Προφητείες

Καθηγούμενος Μονής Κουτλουμουσίου: Τι μου κατέθεσε ο Άγιος Παΐσιος για τα μελλούμενα στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από αυτό μας μίλησε για τη μεγάλη Ελλάδα...

Ο Άγιος Παΐσιος για Ελλάδα και Τουρκία. Ο Καθηγούμενος της  Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου παρακάτω μας αναφέρει τι του κατέθεσε ο Άγιος Παΐσιος για τα μελλούμενα στην Ελλάδα. Η ομιλία του καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους Αρχιμανδρίτου π. Χριστοδούλου είχε πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ 2016. «Τι μου κατέθεσε ο Άγιος Παΐσιος για τα μελλούμενα στην Ελλάδα».

Ο Άγιος Παΐσιος για Ελλάδα

Μου είπε ο Άγιος Παΐσιος 3 βδομάδες πριν κοιμηθεί όταν τον επισκέφτηκα στο Μοναστήρι της Σουρωτής.

Το Αγιορείτικο Θυμίαμα είναι αυθεντικό μοναστηριακό προϊόν. Φτιάχνεται με προσωπική φροντίδα & προσευχή από κελλιώτες μοναχούς.
Αγοράστε το μοναδικό Αγιορείτικο Μοσχοθυμίαμα εδώ.

Μου είπε ότι η Ελλάδα θα περάσει μια μεγάλη πείνα, μια μεγάλη δοκιμασία αλλά στο τιμόνι της Ελλάδος είναι η Παναγία. Και θα την βοηθήσει. Μας μίλησε λοιπόν για μια σύρραξη που θα έχουμε με την Τουρκία. Είπε ότι τότε θα βοηθήσουνε οι Ρώσοι και η Ελλάδα δεν θα πάθει ζημιές.

Μετά από αυτό μας μίλησε για τη μεγάλη Ελλάδα.

Και το εξήγησε. Δεν σας λέω λεπτομέρειες γιατί είναι λεπτά θέματα. Αντιλαμβάνεστε ότι είναι εθνικοί λόγοι. Και δεν χρειάζεται στη φωτιά να ρίχνουμε λάδι, πετρέλαιο και βενζίνη.

Πάντως με βάση αυτά που μου είχε πει σε εμένα πολλά πράγματα έχουν τακτοποιηθεί. Τα έχουμε περάσει!

Οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα τους στο ζωνάρι! Πάντως στο χάρτη δεν θα υπάρχει Τουρκία! Πάντως οι κρυπτοχριστιανοί θα ξεφυτρώσουν σαν τα μανιτάρια.

Ελπίζουμε ότι αυτό που είχε πει ο Άγιος Παΐσιος: Θα επιχειρήσουν να κάνουν την Ελλάδα ένα άθεο κράτος. Δεν θα προλάβουν…

Παρακάτω παρακολουθήστε ολόκληρο το απόσπασμα από τον Αρχιμανδρίτη π. Χριστόδουλο, καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους.


Ἀπολυτίκιον Ἦχος α ́. Τῆς ἐρήμου πολίτης.

Τῶν Φαράσων τὸν γόνον, καὶ τοῦ Ἄθωνος κλέϊσμα, καὶ τῶν ἀπ᾿ αἰῶνος ὁσίων, μιμητὴν καὶ ἰσότιμον, Παΐσιον τιμήσωμεν πιστοί, τὸ σκεῦος χαρισμάτων τὸ μεστόν, ὡς φυλάσσοντα ἐκ πάντων τῶν λυπηρῶν, τοὺς πίστει ἀνακράζοντας, δόξα τῷ δεδωκότι σοι ἰσχύν, δόξα τῷ σὲ στεφανώσαντι, δόξα τῷ ἐνεργοῦντι διὰ σοῦ, πᾶσιν ἰάματα.

Ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης είναι από τους πιο γνωστούς σύγχρονους Αγίους της εποχής μας. Έγινε ευρέως γνωστός για τον ασκητικό του βίο, τις πνευματικές τους νουθεσίες και το έργο του.

Βιβλία Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου


Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Back to top button