Προφητείες

Γερόντισσα Κυριακή: Ούτε και οι ιερείς δεν θα είναι στο θάψιμο… (ΒΙΝΤΕΟ)

Παναγία στη γερόντισσα Κυριακή (πνευματοπαίδι της αγίας Σοφίας της Κλεισούρας) είχε πει πριν 2 χρόνια περίπου για τις εκκλησίες...

Η Παναγία στη γερόντισσα Κυριακή (πνευματοπαίδι της αγίας Σοφίας της Κλεισούρας) είχε πει πριν 2 χρόνια περίπου για τις εκκλησίες που θα είναι κλειστές και για άλλα. Παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την Γερόντισσα Κυριακή.

Γερόντισσα Κυριακή: «Ούτε και οι ιερείς δεν θα είναι στο θάψιμο!»

Η Παναγία στη γερόντισσα Κυριακή (πνευματοπαίδι της αγίας Σοφίας της Κλεισούρας). «Όλες οι εκκλησίες θα είναι κλειστές», και το τόνισε αυτό.

«Αν μετανοήσει ο λαός, ο Υιός μου», είπε, «θα πάρει την οργή του από την ανθρωπότητα και θα τους σώσει όλους». Εκεί τελειώσαμε μαζί (τη συνομιλία με την Παναγία). Δεν λέω τα άλλα τα θέματα…

Λοιπόν, πέρασαν 10 – 15 μέρες και την ξαναβλέπω

Έρχεται και μου λέει: «Κυριακή, αυτός ο λαός δεν μετανοεί. Είναι ίδιος με την εποχή του Νώε. Να ξέρεις ότι ούτε οι μάσκες που ετοιμάζουν να κάνουν θα σώσουν την ανθρωπότητα. Ούτε και τα εμβόλια. Τίποτα δεν θα μπορέσουν να κάνουν. Η οργή του Υιού μου είναι μεγάλη, αν δεν μετανοήσει αυτός ο λαός».

Όλοι στα γόνατα, παρακάλια στο Θεό και αμέσως τα πάντα θα τακτοποιηθούν.

Όσο μένουμε μακριά από την μετάνοια, αυτά θα τα έχουμε. Δεν θα προλαβαίνουν οι ιερείς να θάβουν. Αλλά δυστυχώς ούτε και οι ιερείς δεν θα είναι τώρα στο θάψιμο. Μόνοι τους (οι λαϊκοί) θα τους θάβουν.

Δηλαδή τα πράγματα θα χειροτερέψουν παγκόσμια, γιατί η γερόντισσα μιλάει για όλη την ανθρωπότητα.


Μόρφου Νεόφυτος: Θα δοκιμαστεί η Ελλάδα – Η σύγχρονη παιδαγωγία που έρχεται!

Ο Θεός πλέον έχει ΜΕΓΑΛΟ σχέδιο το οποίο άρχισε η ανάπτυξη αυτού του σχεδίου από τη Συρία. Και θα κάνει μια τεράστια εγχείρηση εις την ανθρωπότητα…

Πρέπει αυτά τα πικρά γεγονότα να πραγματοποιηθούν. Απ’ αυτά τα πικρά γεγονότα ο Χριστός θα βγάλει «γλυκύ». Άλλους θα τους πάρει γρήγορα στην αιώνια ζωή. Έλεγε η Αγία Ματρώνα η αόμματος της Ρωσίας: «πριν τον μεγάλο 3 παγκόσμιο πόλεμο πολλοί καλοπροαίρετοι αλλά αδύναμοι λιγάκι στην πίστη και σε κάποια «παθάκια» που έχουν θα τους πάρει ο Θεός πριν τον πόλεμο.

Περισσότερα εδώ


Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
πηγή
imdleo.gr
Back to top button