Ψυχωφελή

Πονάει το έμβρυο όταν του κάνουν έκτρωση; (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον άλλο κόσμο που τα στέλνουν οι γονείς τους, παρακαλούν τον Θεό...

Πονάει το έμβρυο όταν του κάνουν έκτρωση; Αλήθεια θέλουμε να γνωρίζουμε τι γίνεται ή όλοι μας προτιμάμε την «άγνοια». Για να μην μας ελέγχει η όποια συνείδηση μας έχει απομείνει; Θέλουμε να απέχουμε από την επιστημονική και χριστιανική γνώση μόνο σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα επειδή ίσως δεν μας βολεύει ή απλά έχουμε πέσει «θύματα» της τεχνηέντως σκοπούμενης «άγνοιας»;

Πονάει το έμβρυο όταν του κάνουν έκτρωση;

Την απάντηση την δίνει ο γιατρός Bernard Nathanson. Όπου με τη βοήθεια του υπερήχου καταδεικνύει την αγωνία που έχει το έμβρυο μόλις ξεκινάει διαδικασία της επέμβασης. Από 140 παλμούς το δευτερόλεπτο που έχει η καρδούλα του ανεβαίνει στους 200. Μόλις τα χειρουργικά εργαλεία του γιατρού τρυπήσουν τον αμνιακό σάκο.

Το Αγιορείτικο Θυμίαμα είναι αυθεντικό μοναστηριακό προϊόν. Φτιάχνεται με προσωπική φροντίδα & προσευχή από κελλιώτες μοναχούς.
Αγοράστε το μοναδικό Αγιορείτικο Μοσχοθυμίαμα εδώ.

Μόλις το έμβρυο καταλάβει το τέλος του ανοίγει το στοματάκι του, βγάζει μια σιωπηλή κραυγή, και παραδίδει τη ψυχούλα του στον Δημιουργό της.

Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι γιατροί γιατί όταν κάνουν αμνιοκέντηση (χρησιμοποιείται μία πολύ λεπτή βελόνα την οποία οδηγεί με τη βοήθεια υπερήχων στη μήτρα της γυναίκας μέσω της κοιλιάς. Λαμβάνεται μια μικρή ποσότητα υγρού και η βελόνα αφαιρείται) και κατά λάθος η βελόνα ακουμπήσει το μωρό, το μωρό τινάζεται και οι βίαιες αντιδράσεις του καταγράφονται στον υπέρηχο.

Φεύγει όμως με ένα παράπονο από τους γονείς του:

γιατί δεν συνεργάστηκαν με τον Θεό να έλθουν και αυτά στον κόσμο τούτο να ζήσουν τη ζωή τους….

Στον άλλο κόσμο που τα στέλνουν οι γονείς τους, παρακαλούν τον Θεό

Ακούστε το όραμα που είδε ο π. Εφραίμ από την Αριζόνα της Αμερικής (ένας αγιασμένος άνθρωπος ο οποίος κοιμήθηκε 8 Δεκεμβρίου 2019) για την τύχη των γυναικών που έκαναν έκτρωση και έφυγαν αμετανόητες και ανεξομολόγητες από την παρούσα ζωή.

Ο Θεός να μας φυλάει!

Διαβάστε Επίσης


Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
πηγή
youtube.com
Back to top button