Ορθόδοξα Ελληνικά Κείμενα

Ο «Χριστιανός Ορθόδοξος» κοντά σας χωρίς «ενοχλητικές διαφημίσεις»!

Χριστιανικά site και «Ενοχλητικές διαφημίσεις» σε Ορθόδοξα κείμενα; Στο xristianos.gr ΟΧΙ!

Χριστιανικά site Ορθόδοξα και «ενοχλητικές διαφημίσεις»; Όχι εδώ…

Εμείς στο xristianos.gr απέχουμε από την «μόδα» των «ενοχλητικών διαφημίσεων» που είναι εντελώς «άσχετες» ανάμεσα στα κείμενα και προσπαθούμε με το πνεύμα της προσφοράς που διακρίνει εξ’ αρχής το εγχείρημα αυτό να σας μεταφέρουμε ωφέλιμα πνευματικά, προς δόξαν Κυρίου χωρίς «άσχετες» διαφημίσεις.

Το Αγιορείτικο Θυμίαμα είναι αυθεντικό μοναστηριακό προϊόν. Φτιάχνεται με προσωπική φροντίδα & προσευχή από κελλιώτες μοναχούς.
Αγοράστε το μοναδικό Αγιορείτικο Μοσχοθυμίαμα εδώ.

Επιθυμούμε να συμβάλουμε με την παρουσία μας στο χώρο του διαδικτύου στην επίγνωση του σύγχρονου ανθρώπου ότι τα υλικά αγαθά από μόνα τους δεν μπορούν να φέρουν την ηρεμία, την ευτυχία, την πληρότητα. Μακριά από τον Θεό ο άνθρωπος «χάνεται». Πρέπει εκτός από το σώμα να φροντίζουμε και την ψυχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χιλιάδες αναγνώστες που στηρίζουν ενεργά την προσπάθεια αυτή και την έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή.

Αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες σας για «καθαρό» πνευματικό υλικό με προώθηση καθαρά πνευματικού περιεχομένου και «σχετικών αναρτήσεων» και το κάναμε πράξη.

Στο xristianos.gr δεν έχουν θέση οι κάθε λογής διαφημίσεις οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την πνευματική ανάταση της ψυχής και την Ελληνορθόδοξη παράδοσή μας.

Με οδηγούς μας τον Χριστό, την Παναγία, τους Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας και πάντων των Αγίων ας προσπαθήσουμε όλοι ως μέλη της κοινότητας αυτής, να γίνουμε γνώστες του Λόγου Του Κυρίου.


Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Back to top button