Προφητείες

Άγιος Παΐσιος για Ελλάδα: Αυτό θα κάνετε στη διπλωματική κρίση (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι χριστιανοί έχουν αυτά τα όπλα. Και τα έχουν ανάγκη όλοι...

Ο Άγιος Παΐσιος για Ελλάδα και Τουρκία. «Όταν οι διπλωματικές σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας φθάσουν σε μεγάλη κρίση, να πούμε..». Παρακάτω παρακολουθήστε ολόκληρο το απόσπασμα από το κήρυγμα του Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου στην αρχιερατική Θεία Λειτουργία της εορτής της Συνάξεως της Θεοτόκου, που τελέσθηκε στον ιερό ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην κατεχόμενη κοινότητα Κατωκοπιάς, της μητροπολιτικής περιφέρειας Μόρφου.

Άγιος Παΐσιος για Ελλάδα: Αυτό θα κάνετε στη διπλωματική κρίση

Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης: «Όταν ακούσετε ότι έφθασαν σε τόσο μεγάλη κρίση οι διπλωματικές σχέσεις των Ελλήνων με τους γείτονές τους (Τουρκία), εσείς ένα πράγμα θα κάνετε. Θα πείτε: «Ταῖς πρεσβείαις τῆς Θεοτόκου, Σῶτερ, σῶσον ἡμᾶς» και να το πείτε γονατιστοί και θα έχετε μεγάλη σκέπη.

Επειδή απ’ ότι φαίνεται δεν είναι και πολύ μακριά αυτά παρακαλώ όταν δείτε αυτά τα σημεία να γονατίσετε και να πείτε «Ταῖς πρεσβείαις τῆς Θεοτόκου, Σῶτερ, σῶσον ἡμᾶς»!

Να το λένε και οι καρδιές μας!

Με αυτόν τον τρόπο επαναλαμβάνω ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους μας που βρίσκονται σε υπεύθυνες, δύσκολες θέσεις.

Οι χριστιανοί έχουν αυτά τα όπλα. Και τα έχουν ανάγκη όλοι. Και οι πιστεύοντες και οι μη πιστεύοντες. Και οι νηστεύοντες και οι μη νηστεύοντες. Όλοι τα χουν ανάγκη! Και ας μην το λένε!

Η μεγάλη μας αμαρτία έλεγε ο άλλος σύγχρονος Άγιος ο Πορφύριος ημών των σημερινών Ορθοδόξων είναι μια η τεμπελιά. Η ραθυμία!

Δεν αξιοποιούμε τον χρόνο μας προσευχητικά…

Παρακάτω παρακολουθήστε ολόκληρο το απόσπασμα από το κήρυγμα του Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου στην αρχιερατική Θεία Λειτουργία της εορτής της Συνάξεως της Θεοτόκου, που τελέσθηκε στον ιερό ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην κατεχόμενη κοινότητα Κατωκοπιάς, της μητροπολιτικής περιφέρειας Μόρφου.

https://www.youtube.com/watch?v=LRm97-cM7GE

Διαβάστε Επίσης

Ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης είναι από τους πιο γνωστούς σύγχρονους Αγίους της εποχής μας. Έγινε ευρέως γνωστός για τον ασκητικό του βίο, τις πνευματικές τους νουθεσίες και το έργο του.

Βιβλία Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου


Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Back to top button