Προφητείες

Κάρτα του πολίτη: Η ζωή στην Ελλάδα – Τι έλεγε ο Άγιος Παΐσιος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο χαρισματούχος όμως Γέροντας Παΐσιος από παλαιά, έλεγε ότι «τα πράγματα είναι ξεκάθαρα»...

Κάρτα του πολίτη: Η ζωή στην Ελλάδα – Τι έλεγε ο Άγιος Παΐσιος. Κάρτα του πολίτη ο έλεγχος και η παρακολούθηση. Η ζωή στην Ελλάδα με την Κάρτα πολίτη σε ταινία από το παρελθόν για το… μέλλον;

Κάρτα του πολίτη: Ελλάδα – Τι έλεγε ο Άγιος Παΐσιος

Με γνωστούς ηθοποιούς έγινε μια ταινία μικρού μήκους που δείχνει πως θα είναι η ζωή αν αποδεχτούμε την κάρτα του πολίτη.

Το Αγιορείτικο Θυμίαμα είναι αυθεντικό μοναστηριακό προϊόν. Φτιάχνεται με προσωπική φροντίδα & προσευχή από κελλιώτες μοναχούς.
Αγοράστε το μοναδικό Αγιορείτικο Μοσχοθυμίαμα εδώ.

Σε αυτή φαίνεται ο έλεγχος και η παρακολούθηση των πολιτών καθώς στερείται η ελευθερία τους. Στην ταινία εμφανίζεται και ο αριθμός 666 τον οποίο θα έχουν οι πολίτες και η επιρροή στην εμφάνιση δαιμόνων μετά την αποδοχή της κάρτας του αντίχριστου αυτού συστήματος.

Κάρτα του πολίτη η ελευθερία απλά μια έννοια…
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ – Σκηνοθεσία : Αντώνης Σωτηρόπουλος.
Σενάριο : Βασίλης Σιγάλας, Αντώνης Σωτηρόπουλος.
Πρωταγωνιστές : Γιώργος Χρανιώτης, Σπύρος Μπιμπίλας.

Κάρτα του Πολίτη – Τι έλεγε ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης περί ταυτοτήτων και 666

«Ο μακαριστός Γέροντας Παΐσιος τις απόψεις του για τα αποκαλυπτικά γεγονότα των ημερών μας, τις εξέθεσε και γραπτώς στο γνωστό του κείμενο «Σημεία των Καιρών – 666».

Τις εκήρυττε συχνά και παρέμεινε σταθερός και ακλόνητος μέχρι την κοίμησή του (†1994).

Από τότε μέχρι σήμερα, στα τρία αυτά χρόνια, σημειώθηκαν ραγδαίες εξελίξεις. Μετά την ψήφιση της συνθήκης Σένγκεν, διαγράφεται πλέον, η απειλή μιας παγκόσμιας δικτατορίας. Όλα μαρτυρούν ότι προετοιμάζεται η έλευση του Αντιχρίστου.

Τι θα πρέπει να κάνουν οι ορθόδοξοι Έλληνες, όταν σε λίγο κληθούν να παραλάβουν τις νέες ταυτότητες και αργότερα το σφράγισμα με τον αριθμό του Αντιχρίστου 666;

Ο κόσμος βρίσκεται σε αγωνία και σύγχυση. Άλλοι φέρνουν πανικό, άλλοι αδιαφορούν, οι πιστοί αναμένουν από την Εκκλησία να λάβη επίσημα μια απόφαση και μια πρωτοβουλία.

Ορισμένοι, προτρέχοντες αποφαίνονται από το λογισμό τους και δήθεν για να καθησυχάσουν τον κόσμο, λέγουν δεν είναι τίποτε το 666, ένας αριθμός είναι όπως και οι άλλοι και μπορούμε άφοβα να πάρουμε τις ταυτότητες και συγχίζουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Ο χαρισματούχος όμως Γέροντας Παΐσιος από παλαιά, έλεγε ότι «τα πράγματα είναι ξεκάθαρα».

Στην παρακάτω συνομιλία του εκφράζεται με σαφήνεια χωρίς ν’ αφήνη αμφιβολίες και ερωτηματικά. Ο λόγος του έχει βαρύτητα, πνευματικό κύρος, χάρη και δύναμη και πληροφορεί εσωτερικά. Δεν φέρνει πανικό, αλλά προσπαθεί να αφυπνίση.

Θεωρήσαμε καθήκον μας και υποχρέωση προς τον λαό μας να παραδώσουμε στη δημοσιότητα αυτή την συνομιλία του Γέροντα, με τις πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις του.

Ευχώμαστε να έρθη σαν ακτίνα ουρανίου φωτός για να παρηγορήση, να φωτίση, να στηρίξη τους καλοπροαίρετους. Αμήν.»

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το απόσπασμα απομαγνητοφωνημένης συνομιλίας που έγινε το έτος 1992 στο κελλί «Παναγούδα» στο Άγιον Όρος.


Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Back to top button