Θαύματα

Θαύμα Αγίων Ραφαήλ Νικολάου Ειρήνης – Χειρουργούν Χριστιανή

«Τον είδες τον Καλόγερο;» «Ποιόν Καλόγερο, ήσουν μόνη σου», μου είπε...

Θαύμα Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης – Χειρουργούν Χριστιανή. Παρακάτω ακολουθεί ένα γράμμα από μια πιστή που έζησε θαύμα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης. Πριν από έξι χρόνια είχα πρόβλημα γυναικολογικό, είχα πολλές αιμορραγίες. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχα δύο μεγάλα ινομυώματα και ο γιατρός μου είπε ότι έπρεπε…

Θαύμα Αγίων Ραφαήλ Νικολάου Ειρήνης – Χειρουργούν Χριστιανή

Γράμμα από Πιστή που έζησε θαύματα από τους Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη.

Πριν από πολλά χρόνια είχα προβλήματα και φοβίες, δεν μπορούσα να πάω πουθενά χωρίς τον σύζυγο μου, φοβόμουν πάρα πολύ. Ο Ιερέας της ενορίας μας συγκέντρωσε πολύ κόσμο για να έρθουν για προσκύνημα στην Ιερά Μονή σας στη Μυτιλήνη και μου έλεγαν όλοι να έρθω και εγώ μαζί τους, γιατί οι Άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη είναι πολύ θαυματουργοί.

Το αποφάσισα και ήρθα μαζί με τα παιδιά μου.

Όταν αντίκρισα το πανέμορφο Μοναστήρι σας ένοιωσα μέσα μου απέραντη γαλήνη, μια γλυκεία ηρεμία με είχε πλημμυρίσει. Μπήκα στην Εκκλησία να προσκυνήσω και εκεί έβλεπα άλλους δύο Ιερείς έκτος από τον δικό μας.

Ρώτησα τις άλλες γυναίκες ποιοι είναι οι δύο Ιερείς και μου είπαν πώς δεν υπάρχει κανείς άλλος έκτος από τον δικό μας Ιερέα. Εκείνη τη στιγμή τα έχασα και έλεγα μέσα μου τί έπαθα και βλέπω μόνο εγώ τούς Ιερείς.

Γεμάτη απορίες βγήκα έξω από την Εκκλησία. Ήθελα πάρα πολύ να σας συναντήσω Αγία Ηγουμένη και να σάς πω όλα αυτά πού μου συνέβαιναν.

Κάθισα απέναντι από το γραφείο σας σε ένα παγκάκι πού υπάρχει εκεί και μαζί μου ήταν και μια γυναίκα από την Αρναία. Κάποια στιγμή βλέπω έξω από το γραφείο σας έναν Καλόγερο. Τον πλησίασα και Του είπα πώς θέλω πάρα πολύ να δω την Αγία Ηγουμένη, να της μιλήσω, επέμενα πώς ήθελα να δω εσάς Αγία Μανούλα.

Διαβάστε Επίσης

Ξανακάθισα στο παγκάκι και ρώτησα την κυρία πού ήταν μαζί μου:

«Τον είδες τον Καλόγερο;» «Ποιόν Καλόγερο, ήσουν μόνη σου», μου είπε.

Φοβήθηκα τότε πολύ, δεν ήξερα τι μου συμβαίνει. Μετά από λίγη ώρα παρουσιάστηκε και πάλι και πήγα ξανά και Τον παρακάλεσα να με βοηθήσει να σας συναντήσω Αγία Μανούλα.

Εκείνος μου άνοιξε την πόρτα του γραφείου σας και μπήκα μέσα.

Καθόσασταν σε ένα τραπεζάκι μαζί με μια κυρία και ένα παιδάκι και σας διηγιόταν το θαύμα πού της έκαναν οι Άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη.

Μόλις με είδατε Αγία Μανούλα με ρωτήσατε πώς μπήκα μέσα στο γραφείο σας, αφού η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

Σας απάντησα πώς μου άνοιξε ένας Καλόγερος. Σηκωθήκατε αμέσως συγκινημένη και μου είπατε:

«Δεν κατάλαβες; Ήταν ο Άγιος Ραφαήλ».

Εκείνη τη στιγμή μπήκε ο Ιερέας της ενορίας μας με όλο το γκρουπ, σάς ευχαριστήσαμε για την φιλοξενία και σάς χαιρετήσαμε όλοι μαζί. Το θαύμα είχε γίνει, από τότε δεν ξαναφοβήθηκα ποτέ, ο θαυματουργός Άγιος Ραφαήλ εξαφάνισε τις φοβίες πού με είχαν ταλαιπωρήσει αφάνταστα τόσα χρόνια.

Πριν από έξι χρόνια είχα πρόβλημα γυναικολογικό, είχα πολλές αιμορραγίες. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχα δύο μεγάλα ινομυώματα και ο γιατρός μου είπε ότι έπρεπε να χειρουργηθώ.

Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ και σάς έστειλα αμέσως γράμμα Αγία Μανούλα να προσεύχεστε για μένα να με θεραπεύσουν οι Άγιοι.

Στην Ορμύλια στο Μοναστήρι έχουν ιατρείο για τις γυναίκες και έρχονται γιατροί και εξετάζουν δωρεάν. Εκεί πήγα κι’ εγώ μετά το γράμμα πού σάς έστειλα Αγία Μανούλα και εξετάστηκα.

Οι γιατροί μου είπαν ότι δεν έχω τίποτα, είναι όλα καθαρά.

Μου είπαν ακόμη ότι είμαι χειρουργημένη. Το αρνήθηκα, γιατί δεν ήταν αλήθεια, δεν είχα ποτέ χειρουργηθεί.

Όταν όμως είδαν τον πρώτο υπέρηχο όπου τα δύο μεγάλα ινομυώματα φαινόταν καθαρά ενώ στην δική τους εξέταση δεν υπήρχαν, μαζεύτηκαν όλοι οι γιατροί πού ήταν εκεί στο εξεταστήριο στην Ορμύλια και ήρθαν να δουν το θαύμα.

Οι Άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη άκουσαν τις προσευχές σας Αγία Μανούλα και ήρθαν και με χειρούργησαν!

Με απέραντη αγάπη σάς φιλώ το χέρι…

…και έγινε το Θαύμα!

40 αληθινές σύγχρονες ιστορίες. Διηγήσεις που φανερώνουν πόσο ζωντανή είναι η παρουσία του Θεού δίπλα μας, πόσο άμεση η επέμβασή Του στις κρίσιμες στιγμές της ζωής μας!

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ


Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Back to top button