Προφητείες

Προφητεία για Κύπρο και Ελλάδα από τον Άγιο Παΐσιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποσύρουν λοιπόν οι Τούρκοι τα στρατεύματά τους και από την Βόρεια Κύπρο…

Προφητεία για Κύπρο και Ελλάδα από τον Άγιο Παΐσιο. Πληροφορηθείτε από τη σύγκριση των προφητειών, τα αξιόλογα γεγονότα σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρωσία και υπόλοιπο κόσμο. Μάθετε από που «πιάνεται» όπως έλεγε ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Παγκόσμιος Πόλεμος.

Προφητεία για Κύπρο και Ελλάδα από τον Άγιο Παΐσιο

Μετά την στρατιωτική πρόκληση των Τούρκων στην Ελλάδα, οι Ρώσοι δεν αργούν να επέμβουν. Οι Τούρκοι αναγκάζονται να αποσύρουν στρατεύματα από καταληφθέντα εδάφη, όπως την Βόρεια Κύπρο.

Το Αγιορείτικο Θυμίαμα είναι αυθεντικό μοναστηριακό προϊόν. Φτιάχνεται με προσωπική φροντίδα & προσευχή από κελλιώτες μοναχούς.
Αγοράστε το μοναδικό Αγιορείτικο Μοσχοθυμίαμα εδώ.

Αν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων της αιγιαλίτιδας ζώνης από 6 σε 12 μίλια τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος.

Μετά την πρόκληση των Τούρκων θα κατεβούν οι Ρώσοι στα στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα αλλά χωρίς να το θέλουν θα βοηθάνε εμάς.

Τότε οι Τούρκοι για να υπερασπιστούν τα στενά που είναι στρατηγικής σημασίας θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα.

Ελληνοτουρκικός πόλεμος: Ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος είχε πει εδώ και χρόνια για όσα σήμερα διαφαίνονται… Είχε μιλήσει για την επίθεση της Τουρκίας, για τα 6 μίλια, τον επερχόμενο πόλεμο, την Πόλη και για το ότι πολλοί Τούρκοι θα βαπτιστούν.

Δείτε το σχετικό άρθρο εδώ.

Παράλληλα δε θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη.

Αποσύρουν λοιπόν οι Τούρκοι τα στρατεύματά τους και από την Βόρεια Κύπρο…

Ο μεγάλος πόλεμος όμως ξεκινά στην περιοχή των πηγών του Ευφράτη για το νερό που οι Τούρκοι με φράγματα ελέγχουν για δικό τους όφελος.

Η χρησιμοποίηση των νερών του Ευφράτη για αρδευτικά έργα από τους Τούρκους θα είναι μια προειδοποίηση ότι άρχισε η προετοιμασία του μεγάλου πολέμου που θα ακολουθήσει.

Το νερό λοιπόν και τα αναζωπυρωμένα πάθη, είναι η κυριότερη αιτία του πολέμου.

Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο με τις προφητείες για Ελλάδα, Κύπρο, Ρωσία και τις χώρες των πηγών του Ευφράτη.


Ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης είναι από τους πιο γνωστούς σύγχρονους Αγίους της εποχής μας. Έγινε ευρέως γνωστός για τον ασκητικό του βίο, τις πνευματικές τους νουθεσίες και το έργο του.

Βρείτε Μοναδικά Βιβλία του Αγίου Παϊσίου εδώ


Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Back to top button