Θαύματα

Ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός «Με επισκέφθηκε το ίδιο βράδυ»

Εγώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζα για τη ζωή του Αγίου και για τα θαύματα του...

Ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός «Με επισκέφθηκε το ίδιο βράδυ»! …Εγώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζα για τη ζωή του Αγίου και για τα θαύματα του. Αφού τον προσκύνησα, Ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός με επισκέφθηκε το ίδιο βράδυ, προκαλώντας μούδιασμα σε όλο μου το σώμα…

Ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός «Με επισκέφθηκε το ίδιο βράδυ»

«Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε και μένα την αμαρτωλή δούλη του Ε. να έρθω να προσκυνήσω στη χάρη του αγίου ιατρού Λουκά εκ Ρωσίας στην Ιερά Μονή Σαγματά.

Το Αγιορείτικο Θυμίαμα είναι αυθεντικό μοναστηριακό προϊόν. Φτιάχνεται με προσωπική φροντίδα & προσευχή από κελλιώτες μοναχούς.
Αγοράστε το μοναδικό Αγιορείτικο Μοσχοθυμίαμα εδώ.

Θέλω να αναφέρω το θαύμα που έκανε Ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός και σε μένα την αμαρτωλή.

Αρρώστησα βαριά με κύριο σύμπτωμα τον έντονο βήχα και πήγα στο γιατρό, διότι ο βήχας ήταν επίμονος και δεν σταματούσε για αρκετό καιρό.

Ο γιατρός σύστησε να βγάλω στην αρχή μια απλή ακτινογραφία, στην οποία διαπιστώθηκε ότι υπήρχε μια απλή βρογχίτιδα.

Ο βήχας όμως δεν σταματούσε, ούτε με τις ενέσεις που ο γιατρός μου έδωσε.

Τότε μου είπε να βγάλουμε μια αξονική τομογραφία, στην οποία διαπιστώθηκε παρουσία διογκωμένων λεμφαδένων στον πνεύμονα και διόγκωση της αριστερής πύλης του πνεύμονα.

Εγώ κατέφυγα στον εξομολόγο μου και του είπα το πρόβλημα.

Ο πνευματικός μου μου σύστησε να προσκυνήσω την εικόνα του αγίου Λουκά που υπάρχει στην εκκλησία του Αγίου Γρηγορίου στη συνοικία Γαρδικίου στα Τρίκαλα.

Εγώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζα για τη ζωή του Αγίου και για τα θαύματά του. Αφού τον προσκύνησα, Ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός με επισκέφθηκε το ίδιο βράδυ, προκαλώντας μούδιασμα σε όλο μου το σώμα.

Την άλλη μέρα, που έπρεπε να βγάλω μια ακόμα αξονική τομογραφία, προς έκπληξη του γιατρού και δόξα του αγίου Λουκά και του Τριαδικού Θεού, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε το παραμικρό ίχνος καρκίνου.

Ευχαριστώ τον Θεό και τον άγιο Λουκά που με γιάτρεψαν».

Ε.Γ., Τρίκαλα


Χειροποίητη Μοναστηριακή εικόνα Άγιος Λουκάς Ιατρός σε φυσικό ξύλο εξαιρετικής ποιότητας. Η Εικόνα διαθέτει σμιλευμένα σκαλίσματα στα πλάγια και βερνίκι, που ντύνει περίτεχνα την επιφάνειά της.

Άγιος Λουκάς Ιατρός


Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Back to top button