Θαύματα

«Ευχαριστώ τον Άγιο Λουκά για την θαυμαστή του επέμβαση»

Διάβαζα τότε και το βιβλίο με το βίο του Αγίου Λουκά. Όταν το τελείωνα βγήκαν τα αποτελέσματα...

Ο Θαυματουργός Άγιος Λουκάς. Ο Άγιος Λουκάς ο ιατρός Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπόλεως και Κριμαίας έχει επιτελέσει πολλά θαύματα σε πιστούς κατά καιρούς. Διαβάστε παρακάτω πως ο Θαυματουργός Άγιος Λουκάς με την θαυμαστή του επέμβαση βοηθάει…

Ο Θαυματουργός Άγιος Λουκάς

Μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού μας, το 2003 παρουσίασα κάποιες αλλοιώσεις στη μήτρα, οι οποίες ανησύχησαν το γιατρό μου.

Το Αγιορείτικο Θυμίαμα είναι αυθεντικό μοναστηριακό προϊόν. Φτιάχνεται με προσωπική φροντίδα & προσευχή από κελλιώτες μοναχούς.
Αγοράστε το μοναδικό Αγιορείτικο Μοσχοθυμίαμα εδώ.

Χρειάστηκε τότε να γίνει μια μικρή επέμβαση, ώστε να αφαιρεθούν αυτές οι αλλοιώσεις. Έτσι κι έγινε. Μετά την επέμβαση χρειάστηκε να γίνει βιοψία, τα αποτελέσματα της οποίας θα έπαιρναν κάποιες μέρες για να βγουν.

Οι γονείς μας κι εμείς είχαμε φοβηθεί πολύ.

Στο σπίτι μας είχαμε ένα ρίνισμα από την καρδιά του αγίου Λουκά. Την ημέρα πού έγινε η επέμβαση, ήλθε στο σπίτι η πεθερά μου, η οποία δεν ήξερε ότι είχαμε αυτή την ευλογία τού αγίου Λουκά.

Μας είπε τότε ότι είδε ένα παράξενο όνειρο, πού δεν μπορούσε να εξηγήσει. Μας είπε ότι είχε έλθει στο σπίτι μας και είδε να βγαίνει από το δωμάτιο μας ένας ψηλός ξανθωπός γιατρός, πού έμοιαζε σαν ξένος.

Του είπε να καθίσει και τον ρώτησε με αγωνία:
– Γιατρέ μου, τι συμβαίνει με την Κ.; Τι έχει;

Εκείνος απάντησε:
– Δεν έχει τίποτα. Θα γίνει καλά.

Τον ξαναρώτησε:
– Γιατρέ μου, πώς μπήκατε μέσα; Ποιος σας άνοιξε;

Διαβάστε Επίσης

Και αυτός απάντησε:
– Εγώ εδώ μένω. Μου αρέσει πολύ εδώ.

Είχαμε με τον σύζυγο μου πολύ προσευχηθεί στον άγιο Λουκά και συγκλονίστηκα όταν άκουσα όλ’ αυτά. Μίλησα στην πεθερά μου για τον Άγιο και για την ευλογία πού είχαμε μέσα στο σπίτι μας…

Διάβαζα τότε και το βιβλίο με το βίο του Αγίου Λουκά. Όταν το τελείωνα βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας, πού ήταν αρνητικά.

Ευχαριστώ τον άγιο Λουκά για την θαυμαστή του επέμβαση.

Κ.Λ. Αθήνα
π. Νεκταρίου Αντωνοπούλου «Ταχύς εις βοήθειαν»

Ἀπολυτίκιον

Νέον ἅγιον τοῦ Παρακλήτου, σέ ἀνέδειξεν, Λουκᾶ ἡ Χάρις, ἐν καιροῖς διωγμῶν τε καί θλίψεων Νόσους μέν ὡς ἰατρός ἐθεράπευσας, καί τάς ψυχάς ὡς ποιμήν καθοδήγησας πάτερ τίμιε, ἐγγάμων τύπος καί μοναστῶν, πρέσβευε σωθῆναι τάς ψυχάς ἡμῶν.


Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί με το σημείο του Σταυρού σφραγίζουμε το σώμα μας, τα σπίτια μας, τα πράγματά μας, τους χώρους της εργασίας μας, τα πάντα. Ο Σταυρός είναι το ανίκητο όπλο των Χριστιανών.

Βρείτε Μοναδικούς Ξύλινους Σταυρούς εδώ


Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Back to top button