Ομιλίες

Τα πάθη, οι δαίμονες και η Γιουροβίζιον! – Μόρφου Νεόφυτος

Για να μας παρουσιάσουν τον δαίμονα ότι είναι κάτι καλό που να τον αγαπήσουμε και αυτόν. Μέχρι και τραγούδι του έκαναν τώρα...

Τα πάθη, οι δαίμονες και η Γιουροβίζιον! – Μόρφου Νεόφυτος. Και ποιο νησί και ποια χώρα θα στείλει στη γιουροβίζιον τραγούδι όχι για τον Χριστό, όχι για τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό που και αυτός είναι κομμάτι της ζωής μας. Όχι για τον έρωτα της Αφροδίτης που και αυτός είναι κομμάτι της ζωής μας…

Τα πάθη, οι δαίμονες και η Γιουροβίζιον!

Αν δεν παρακαλέσουμε το Άγιον Πνεύμα να έρθει μετάνοια δεν έρχεται.

Το Αγιορείτικο Θυμίαμα είναι αυθεντικό μοναστηριακό προϊόν. Φτιάχνεται με προσωπική φροντίδα & προσευχή από κελλιώτες μοναχούς.
Αγοράστε το μοναδικό Αγιορείτικο Μοσχοθυμίαμα εδώ.

Μην είστε ξεγελασμένοι! Αγιότητα δεν έρχεται. Αλλαγή δεν έρχεται. Ούτε από πολιτικούς, ούτε από επιχειρηματίες. Ούτε από Ευρώπες ούτε από Ρωσίες.

Την αλλαγή, την μεταμόρφωση την κάνει μόνο το Άγιο Πνεύμα. Διαφορετικά θα έρθει το άλλο πνεύμα. Το πονηρό…

Ξέρανε οι παλαιοί χριστιανοί πίσω από τα πάθη ποιοι κρύβονται. Ότι κρύβονται οι δαίμονες!

Η Ευρώπη μας τους σκεπάζει και έτσι δαιμονίζεται ο κόσμος. Ενώ η εκκλησία τι κάνει; Το αποκαλύπτει…

Να τα έχετε υπόψη σας. Οι περισσότεροι των Ευρωπαίων σήμερα κυβερνούν με εωσφορικές δυνάμεις. Δαιμονικές δυνάμεις.

Πρώτα υποτάχθηκαν εκείνοι σε σατανολατρείες και μυστικές τελετές και τώρα θέλουν να μας υποτάξουν ύπουλα – ύπουλα και εμάς.

Για να μας παρουσιάσουν τον δαίμονα ότι είναι κάτι καλό που να τον αγαπήσουμε και αυτόν. Μέχρι και τραγούδι του έκαναν τώρα!

Και ποιο νησί και ποια χώρα θα στείλει στη γιουροβίζιον τραγούδι όχι για τον Χριστό, όχι για τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό που και αυτός είναι κομμάτι της ζωής μας. Όχι για τον έρωτα της Αφροδίτης που και αυτός είναι κομμάτι της ζωής μας…

Όχι να ερωτευτούμε τον δαίμονα λέει. Να δώσουμε την καρδιά μας έτσι λέει το τραγούδι στο δαίμονα. Και αυτό το τραγούδι οι «φωστήρες» του ΡΙΚ που τους διόρισε η Κυβέρνηση αυτό επέλεξαν.

Για να εκπροσωπήσει τη νήσο των Αγίων! Άκουσον Άκουσον!

…Τώρα πάλι διαφαίνεται δεύτερο άπασχα. Και κατά τ’ άλλα τον Μάιο που θα είναι και το Πάσχα Του Κυρίου μας. Αυτού που νίκησε τον θάνατο, που νίκησε την αμαρτία, που νίκησε τον διάβολο εμείς να στείλουμε τραγούδι η νήσος των Αγίων, η νήσος των ηρώων που να υμνείται ο διάβολος…

Ακούστε παρακάτω όλο το απόσπασμα του κυρύγματος του Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου κατά τη Θεία Λειτουργία, την Κυριακή του Ασώτου, που τελέσθηκε στον ιερό ναό του Αγίου Μάμαντος στις 28 Φεβ. 2021.


Ψαλτήριον – Προφήτου και Βασιλέως Δαυίδ

Το Ψαλτήριον τούτο παραδίδομεν εις τους ευλαβείς Χριστιανούς ευχόμενοι εις πάντας πλουσίαν χάριν και την ωφέλειαν εκ της μελέτης των θεοπνεύστων Ψαλμών.

Ψαλτήριον

Back to top button