Αγρυπνίες

Live: Αγρυπνία απόψε ενάντια στην πανδημία

Αγρυπνία προς την Υπεραγία Θεοτόκο και τον προστάτη άγιο κατά των λοιμωδών νόσων

Αγρυπνία στην Καστοριά – Η Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς αγρυπνεί απόψε ενάντια στην πανδημία

Ύστερα από απόφαση της Ιεράς Κοινότητος του Αγίου Όρους , σε όλην την Αθωνική Χερσόνησο, σε Μονές, Σκήτες, Κελλιά και Καλύβες απόψε θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία στην Παναγία και στον Άγιο Χαράλαμπο για να ελευθερώσει τον τόπο από την λοιμική ασθένεια. Παράλληλα θα τελεσθούν λιτανείες με τις ιερές εικόνες και τα ιερά λείψανα.

Το Αγιορείτικο Θυμίαμα είναι αυθεντικό μοναστηριακό προϊόν. Φτιάχνεται με προσωπική φροντίδα & προσευχή από κελλιώτες μοναχούς.
Αγοράστε το μοναδικό Αγιορείτικο Μοσχοθυμίαμα εδώ.

Αγρυπνία στην Καστοριά Live ενάντια στην πανδημία

Αφουγκραζόμενη την συστράτευση αυτή στην προσευχή προς τον Άγιο Τριαδικό Θεό, η Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς κι όλοι πιστοί όλες αυτές τις ημέρες τελούν ακατάπαυστα νυχθημερόν Ιερές Ακολουθίες, προσευχόμενοι υπέρ υγείας και ταχείας επιλύσεως της πανδημίας αυτής.

Έτσι και σήμερα, Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020, θα τελεσθούν οι εξής ακολουθίες στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, όπου θα υπάρχει και ραδιοφωνική κάλυψη:

Ώρα 19:30: Ακολουθία Χαιρετισμών.

Ώρα 21:30: Αγρυπνία προς την Υπεραγία Θεοτόκο και τον προστάτη άγιο κατά των λοιμωδών νόσων, Ιερομάρτυρα Χαραλάμπη. Θα ψαλλεί και ο Ικετευτικός Κανών στην Παναγία και άπαντας τους Αγίους από το Μέγα Ευχολόγιο.

Ας ενώσουμε όλοι την προσευχή μας και ας παρακαλέσουμε τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, την Υπεραγία Θεοτόκο, τον Άγιο Ιερομάρτυρα Χαραλάμπη, τον Άγιο Μηνά, τον Όσιο Νικάνορα, τον Άγιο Ιερομάρτυρα Σεραφείμ, να έλθουν ταχείς εις πρεσβείαν και να μας απελευθερώσουν εκ της λοιμικής ασθενείας.

Ακούστε ζωντανά τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος» παρακάτω:
33 Κεριά από αγνό μελισσοκέρι Αγίου Όρους

Back to top button