Εσπερινοί

Απευθείας Μετάδοση: Εσπερινός Αγίου Νικολάου του εν Βουναίνη

Το υγρό αυτό όταν χρησιμοποιείται με πίστη στον Οσιομάρτυρα έχει ιαματικές ιδιότητες...

Εσπερινός Αγίου Νικολάου του εν Βουναίνη – Απευθείας Μετάδοση από την Καρδίτσα σήμερα Παρασκευή 8 Μαΐου παρακολουθήστε τον Πανηγυρικό Εσπερινό του Αγίου Οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνη από το Ιερό Προσκύνημα του Αγίου.

Απευθείας Μετάδοση: Εσπερινός Αγίου Νικολάου του εν Βουναίνη από το Ιερό Προσκύνημα του Αγίου

Παρακολουθήστε σε απευθείας σύνδεση σήμερα Παρασκευή 8 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. από το Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνη στην Καρδίτσα, τον Πανηγυρικό Εσπερινό επί τη εορτή του Αγίου Νικολάου του εν Βουναίνη, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου.

Το Αγιορείτικο Θυμίαμα είναι αυθεντικό μοναστηριακό προϊόν. Φτιάχνεται με προσωπική φροντίδα & προσευχή από κελλιώτες μοναχούς.
Αγοράστε το μοναδικό Αγιορείτικο Μοσχοθυμίαμα εδώ.

Από τα δένδρα στα οποία δέθηκε και βασανίσθηκε ο Άγιος ρέει ένα κόκκινο υγρό το οποίο ονομάζεται «Αίμα». Το υγρό αυτό όταν χρησιμοποιείται με πίστη στον Οσιομάρτυρα έχει ιαματικές ιδιότητες και επιτελεί θαύματα σε πάσχοντες από δερματικές παθήσεις και κεφαλοπονία. Εξ’ άλλου τα τάματα, τα χρυσαφικά και τα αφιερώματα που στολίζουν το Εικόνισμα Του, εκπροσωπούν τα Θαύματα και τις ευεργεσίες που επιτέλεσε και επιτελεί σε εκείνους που τον επικαλέσθηκαν και τον επικαλούνται.

Ἀπολυτίκιον Αγίου Νικολάου του εν Βουναίνη
Ως τῶν νοσούντων ὁ ἄμισθος ἰατρός, καὶ τῶν ἐν κινδύνοις ἀπροσμάχητος βοηθός, θλιβομένων τε θερμὸς ὑπερασπιστής, καὶ τῶν ἐν παντοίαις ἀνάγκαις ὑπέρμαχος, Ὁσιομάρτυς ἐξ ἑῴας Νικόλαε‧ πρέσβευε Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν.


Το Θυμίαμα Αγίου Όρους είναι ένα αυθεντικό μοναστηριακό προϊόν, το οποίο φτιάχνεται με προσωπική φροντίδα και προσευχή από κελλιώτες μοναχούς. Το Αγιορείτικο Μοσχοθυμίαμα ξεχωρίζει για την παραδοσιακή κατασκευή του, την ποιότητα και το μοναδικό του άρωμα.

Βρείτε Αγιορείτικο Μοσχοθυμίαμα εδώ

Back to top button