Ομιλίες

Άγχος, τέλος – π. Ανδρέας Κονάνος

Όλοι ζητούν! Όλοι έχουμε ανάγκη!

Άγχος τέλος – π Ανδρέας Κονάνος. Κοίταξε να σου πω, δεν τα προλαβαίνουμε όλα. Είμαστε πολλοί λίγοι και είναι πολύ μεγάλη η δίψα των ανθρώπων για αγάπη και συμπαράσταση!

Άγχος τέλος

Και από τα απέραντα του κόσμου εκπέμπεται ένα SOS. Ένα σήμα που λέει θέλουμε βοήθεια. Ζητούμε αγάπη, ζητούμε βοήθεια, ζητούμε συμπαράσταση, θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα μας, θέλουμε κάποιον να μας ακούσει, θέλουμε κάποιον να κάνουμε παρέα, θέλουμε να πούμε τον πόνο μας. Ζητούμε συμπαράσταση, ζητούμε προσευχή, ζητούμε χρήματα, ζητούμε υγεία, ζητούμε άνθρωπο στη ζωή μας.

Το Αγιορείτικο Θυμίαμα είναι αυθεντικό μοναστηριακό προϊόν. Φτιάχνεται με προσωπική φροντίδα & προσευχή από κελλιώτες μοναχούς.
Αγοράστε το μοναδικό Αγιορείτικο Μοσχοθυμίαμα εδώ.

Όλοι ζητούν! Όλοι έχουμε ανάγκη!

Γι’ αυτό αν ο Θεός σου έχει δώσει λίγη δύναμη, εάν ο Θεός σου έχει δώσει κουράγιο, αν η καρδιά σου έχει αυτή την ευγένεια της καλοσύνης, δίνε. Δώσε το χαμόγελο σου, δώσε την κουβέντα σου, δώσε λίγο χρόνο, λίγη συμπαράσταση. Πολλοίς κόσμος διψά για αγάπη και καλοσύνη.

Πως πάει το θέμα που λέγαμε, θυμάσαι;

Ο ανυπόμονος άνθρωπος έχει και άγχος. …Θέλει υπομονή για να σου φύγει το άγχος. Και όταν φύγει το άγχος θα το καταλάβεις από αυτό, ότι θα βλέπεις τα πράγματα πιο υπομονετικά, θα τα ανέχεσαι, θα αντέχεις, δεν θα εξάπτεσαι, δεν θα αρπάζεσαι με το παραμικρό που συμβαίνει.

Φέρνε στο νου σου συχνά τον Χριστό, την αγάπη Του και το φως Του.

Back to top button